Bojkottar valborg!

Idag har varit sämsta dagen ever! Enda roliga var när jag träffade min mamma... Sen har jag bara suttit hemma med chips och läsk och degat. Har fått lite gjort på websidan iaf... förutom kodningen som jag verkligen inte pallar idag så den gav jag upp. Får ge mig på det på måndag, efter en hel helgs jobb.
Nu ska jag laga mat sen typ sova eftersom jag ska upp imorgon. :S
PussDolly som alltid lägger sig i ens famn och tröstar när man är nere. Psycho är lika gosig, fast han inte bor här längre.



shöpping

Idag har jag spenderat dagen med Matte och Moa i Kista centrum. Vi shoppade, valde ut outfits åt Matte som han fick prova :P och käkade mat och glass.
Jag köpte en väska från Accent, inte riktigt den bruna jag ville ha men den va snygg iaf så den fick följa med mig hem.
Jag var sugen på att köpa hatt, men är inte säker på att jag passar i det riktigt så... det fick vänta.
Och så hittade vi en ugly ass "sparkdräkt för vuxna" på BikBok, haha. Fast den var riktigt skön måste jag erkänna. Fast tydligen så "har alla en sån i Norge" som nån sa i omklädningsrummet bredvid, då blev jag ännu mer tveksam.
Hon bredvid provade en i rosa och såg ut som "urcellen ellen", haha... fast Moa visste inte vem det var så jag fick skratta för mig själv.



splittrad

Kan inte bestämma mig om den här klänningen/t-shirten är cool eller bara ser ut som de nattlinnen jag alltid hade när jag var liten!?



från chicy.se

born in the 80s

Hade nyss en liten 80s filmkväll och kollade på "The breakfast club" och "Sixteen candles".
Fick mig att börja tänka på vad jag ska ha på mig på min systers 80-tals fest. Jag gillar det lite mer sportigare modet och har redan kläder från American Apparel som skulle passa.
Har redan små shorts i både rött och grönt och knästrumpor i flera färger. Nu behövs bara antingen ett basketlinne eller typ magtröja. Får mixa och omatcha lite, spelar inte så stor roll när de är 80tal. :P






nattfilosofier

Något som jag tror är väldigt viktigt i livet, är att ha åtminstonde en sak som man brinner för.
Något som gör att man orkar gå upp varje dag. Även om man har monotona uppgifter att utföra dagligen är det värt det för att sedan få göra det man älskar/träffa den man älskar.
Detta är en av sakerna som fick mig förälskad i min pojkvän. Han lever för musiken, kärleken och sin tro.
Jag har vänner som har samma intresse som mig vilket vi kan dela, men även vänner som brinner för något som jag är komplett oitresserad av.
Detta spelar ingen roll, så länge man använder sin energi till något positivt och har mål i livet.

Brinner du för något?




Hehe bild från Barcelona utanför katedralen La Sagrada Familia, förra sommaren.

Igår och idag

Träffade mesta av dem mysiga människorna igår. Först Hanna och Ilona, sen blev det en snabbis på magget med baby och hans kusin + Tove och Emilia sen kom Claudio som jag inte sett på riktigt länge. Trevligt!
Nu blir det två kilo godis + läsk + skräckis med Moa och Matte och syster.
PUSS



earthcolours

Äckligt väder!
Ska till donken nu för att pigga upp mig lite och käka den nya burgaren. Sen gå till jobbet och jobba i fyra timmar, så de e skönt. Sen vill jag bara in i värmen och kolla film.
Imorgon är det löning så då kan man piggna till av lite nya kläder. :D
PUSS



drömmer mig bort

Idag skulle jag vilja spendera en solig dag i skogen, inte en regnig på jobbet.







Bilder från tumbl.com


Denna musik finns alltid i mina hörlurar.

HAHAHAHA

Såg dessa på Ellen idag:



i now pronounce couch day!

Efter att ha jobbat en sjukt jobbig helg var jag helt slut idag. Därför har jag, baby och dolly spenderat hela dagen i soffan!
Vi har kollat tv, spelat tv spel, tagit en och en annan tupplur tillsammans och ätit god mat. Hamburgare och pommes frites med hemmagjord coleslaw och sedan double chocolate chip brownies (det goda receptet hittade jag på denna söta blogg som har massa goda recept).
Nu ska vi dricka mangoté och kolla film. :) PUSS




old fashion

Fotade, redigerade och fixade ram till en bild som jag antagligen ska ha med i projektet jag håller på med nu. Om den ser gammaldags ut?!

dagens




Idag har jag jobbat, kommit hem och lagat chicken kebaaab med ris och kollat film. Borde lägga mig nu för ska jobba hela helgen hela dagar, men kommer troligtvis stanna uppe en stund och redigera en bild till websidan.
Men Godnatt till senare iaf! :P

mönster

Sitter och gör något sorts paisleymönster och blommor i Illustrator. Jäkligt pilligt, men bara det blir bra i slutändan så är det värt de. :)
Nu mackor och oboy! Lite sent för mat, men whatEVER!

Sego

Andra koppen kaffe och försöker piggna till lite här.
Hade riktigt roligt igår med bla baby, Matte, Frida och Moa. Vi ölade lite först på uteservering sedan begav vi oss hem till Danne. Han har en soffa och massa filtar på balkongen så där satt vi halva natten och snackade skit. Najs! Nu ska jag designa lite på websidan och käka massa mat. :D Laters!

searching for the perfect bag...

Jag har letat efter en ljusbrun ganska stor väska länge nu och såklart när jag hittar tre stycken som jag gillar och som är på rea, så är den färgen såklart slut!!! :(
Några tips om vart jag kan hitta en liknande... under 500-lappen?! (Gillar den första otroligt mycket, både perfekt färg och design.)





dagens slacker outfit



Har ju inte gjort ett jota idag, förutom varit till affären och handlat och lagat mat.
Nu är det ju Simpsons sen Desperate housewifes sen Cougar town och sen Christine på tv så jag lär ju inte få nåt designat på min websida!! Får pressa efteråt och inatt. :P

Hotfull - Återvänt

Äntligen färdig med min pojkväns albumomslag!
Gillar att det blev lite kollageaktigt. Satt och klippte och klistra med tidningspapper innan till baksidan men blev inte riktigt nöjd med den, så jag gjorde om baksidan typ fyra gånger. Men nu får det duga. :) Vissa låtar kanske byts ut och omorganiseras sedan när den släpps dock.
Lägger in en låt längst ner också. Enjoy!





Smakprov (min favorit):

right now!




Borde egentligen börja på ett arbetsprov till en skola, men uppgiften är så jädra komplicerad så jag vet inte vart jag ska börja. Måste göra klart det jag håller på med rätt snabbt sen får jag banne mig börja. Måste göra en hel webbsida liksom.
Känner att jag behöver ett nytt armstöd till skrivbordet också. Den där har varit med om rätt mycket spill av mat, färg och övrigt slitage. :D

spanien i sommar!

Mina föräldrar har köpt hus i Spanien! :D
Förhoppningsvis är det inrett tillräckligt mycket så man kan spendera några veckor där i sommar. Fatta skönt att bara behöva betala flygbiljetten! Det är ett riktigt fint hus med uteplats på taket och utsikt över havet. Längta!
Annars idag har jag tagit en cykeltur i solen, nästan gjort klart babys albumomslag och jobbat lite på designen till pappas hemsida.
Lite bilder mina föräldrar tog sist dem var nere:



today!

Dagen har spenderats med Moa i stan letandes efter en jeansjacka. Hittade till slut en på KappAhl, där jag aldrig annars handlar. Så det var lite wowfactor! Visste inte att dem hade schyssta kläder där.
Sedan hade vi en liten picknick i gamla stan vid vattnet. Det var fortfarande rätt grått, men snön är ju borta så who cares?!
Sedan lagade jag, Moa och Frida lax med svamprisotto, eller ah Frida lagade mest och vi andra sippade vin, men de vart sjukt gott iaf!
Nu blir de skräckis sen sängen! <3







dagens outfit och shopping!


Halsduk & jeansskjorta från Gina Tricot, t-shirt från Colorez, jeansleggings från BikBok och skor från Deichmann.



Båda paren kostar 199kr/st och är köpta på Deichmann.

Dagens

Typ inte ett moln på himmelen. :) Men ska iväg att jobba några timmar nu. Laters!


Ännu mer godis...

Fasiken vad man käkar godis vid den här högtiden. Julgodiset kommer ju inte i närheten. Man köper själv och man får av vänner och familj, och t.o.m på jobbet står det en skål med godis i personalrummet. Klart man inte kan hålla sig ifrån den.
Fick en annorlunda version av påskägg av min mor, men med lika gott innandöme för det. Massa Malacopåsar. :D
Min bror, tjejen och bebis var här nyss, bjöd bort lite godis och kollade på "Babylonsjukan", det var mys. Nu ska jag snart lägga mig och sova länge, ledig imorgon. :)

Varför firar vi påsk?

Haha en rolig grejj som var i Metro i tordags. Barn är så sköna, dem säger verkligen exakt det dem har på hjärnan.
Min favorit "För att man firar att Jesus fyller år med fyrverkerier. Jesus var en liten människa." Man ba ah ok.
Fast sen kl 00.02 inatt kom det faktist fyrverkerier utanför mitt fönster. Då förstod jag. Hälften.



påskägg

Egentligen ska man väl ge påskäggen imorgon, men kunde inte hålla mig nu när det är fredagsmys och allt. Plus Hanna har kommit hit ändå från Jönköping, så de klart hon ska ha ett. :D
Nu blir de pommes frites, chickybits, massa godis och film med baby, Hanna och hennes dude. Glad Påsk!

Ps. Gillar att min kisse Dolly är sugen på påskägget.



Blackbook

Hittade en liten bok jag gjorde 2008 när jag gick kursen "digital art" på folkhögskola. Den innehåller lite streetart av mig runt den tiden.
Tror jag ska göra lite nya stickers och pärlplattor snart. :)










RSS 2.0