Kultiration

Var och såg mitt absoluta favoritband Kultiration på Mosebacke i lördags. Dem var grymma... som vanligt. Älskar texterna, rytmen, sångrösten, allt! Om ni gillar svensk reggae och inte har lyssnat... do it!


Tack för en nice kväll alla sköna människor. Emilia kolla jag gjorde en Kapten Röd after all, haha! :D

Pysselfredag

Har nyss blivit klar med lite pyssel i köket. Har sytt nya sittdynor, och snyggt blev de. Blev sjukt mycket fräschare med lite färg än gamla fläckiga grå dynor. :D

Innan:


Efter:


Vad tycks? Visar hela köket sen, för just nu är det bara halvklart. :)
Nu ska jag hoppa i sängen för i helgen blir det jobb. Godnatt!

Gör om i köket

Nytt projekt på gång. Håller på att göra om i köket och när jag kommit på en idé om hur jag vill ha det, är det typ de enda jag kan tänka på. Så jag städade hela köket och målade om köksmöblerna hela dagen igår. Glömde t.o.m. bort att jag skulle hänga med min syster i det fina vädret. :S Men nu är det kliniskt rent iaf, bra eftersom jag inte kommer ha tid eftersom jobb börjar imorgon och skola nästa måndag.
Ska åka till IKEA i veckan plus beställa lite grejjer från le internet sen är det klart. :D

Lite inspirationsbilder som jag tycker var underbara:Tror alla bilder kommer från marieclairemaison.

URF 2010

Är nyligen hemkommen från Uppsala Reggae Festival, vilket jävla äventyr.
Festivalen var asgrym, såg några av mina favoritartister och hittade några nya. Problemen började efter festivalen när vi skulle hem till lägenheten som vi hade lånat. Upptäckte då att nyckeln var borta. Så fanns inte så mycket mer att göra än att sätta sig på stationen och vänta på första upptåget hem. Tur att vi inte var på öland roots eller nåt iaf, då hade vi inte haft så nära hem. (Försöker se det positiva i saker och ting) ;)
Kändisspotting, hahah!

OMG DANY!!!!

Rastagrandma

Jacco

Emilia med Kaptenen, BÄSTA spelningen
Kärlek

RSS 2.0