Nytt i garderoben!

Nu har jag suttit inne och ritat/målat och skrivit ansökningar i fem dagar. Förutom några timmar när jag varit och jobbat och handlat mat alternativt kläder. Har inte velat gått ut i det här iiiiskalla vädret annars. Försökte vara lite rolig och starta snöbollskrig när vi var några som gick till affären, men det uppskattades inte alls. :( 
Köpte lite nya vårkläder, så mycket längtar jag! Blev ett par jeansshorts, oversized randig tröja och en svart kavaj, allt från Bikbok.



godsaker

Idag har jag skrivit ansökningar heeela dagen. Runt kl 20 tappade jag energin helt och kom på att jag inte ätit sen jag vaknade, runt kl 12. Så jag gjorde hamburgare med bröd och pommes och bakade chocolate chip cookies. Dem flesta åts upp när typ 5 av babys kompisar kom över. :P Men på nåt sätt kunde jag koncentrera mig iaf och skrev lite till, men nu blir det nog film.
Imorgon kommer älsklings Hanna, så får se om jag hinner baka någonting då också.
Trevlig helg allesammans!


gårdagen

Rolig kväll igår med massa mysiga människor och bra musik. Allt lyckat förutom min syrra som blev för dragen och köpte 3 påsar chips på statoil som hon sedan i stort sett hällde ut över mitt köksgolv, haha!
Min kille körde flera låtar och var jätteduktig <3, och jag träffade Claudio nr2 vilket jag inte gjort på år och dar.
Tog några butugly foton, men dem bjuder vi på. :)






lill-lördag

Har precis städat lägenheten, tagit ett bad och fixat mig, blev baggy idag. Ska snart iväg till mina föräldrar och gräva fram lite foton från min barndom som jag ska använda till ett arbetsprov. Finns MYCKET bilder så får nog ta hem en massa och ta min tid och välja ut dem jag ska använda.
Sedan bär det av till Magasinet där min kille och några kompisar ska uppträda på Club Flow. Hoppas ni får en nice onsdag. :)


varför visdomständer?

Förstår inte varför man får dem? Ska man helt plötsligt i 20-årsåldern byta kost till stora bitar svårtuggat kött eller?
Jag var hos tandläkarn i år efter att ha hoppat det i fyra år innan, och tandläkarn säger till mig: Du har små hål i dina visdomständer, vill du vänta med dem?
Jag: VA? E dem uppe? Jag har inte kännt någonting.
Efter det har jag spatserat runt bland vänner och bekanta och skrytit om att mina visdomständer inte alls gjorde ont när dem kom upp. Jag kände inte ett dyft!
Hah! Varför gör det så jävla ont i käften då? Varför, tandläkarn? LIER!

we are the world

För 25 år sedan skrevs låten av Michael Jackson och Lionel Richie för att samla in pengar till svältdrabbade i Afrika. Nu har en nyinspelning gjorts med ett flertal nya artister för insamling till dem drabbade i Haiti.
För att skänka 50kr, skicka ett sms till någon av följande organisationer.
Varken Telia, Tre, Telenor eller Tele2 tar ut några administrativa avgifter för bidrag som inkommer med sms. 100% går till organisationen du väljer att stödja.

Unicef: UNICEF till 72 900
Rädda Barnen: KATASTROF till 72950
Röda Korset: AKUT till 72900
Läkare utan gränser: LIV till 72990
Svenska kyrkan: HAITI till 72950
Läkarmissionen: HAITI50 till 72930
SOS Barnbyar: SOSHAITI till 72930


bekväma av oss

Jag och baby hade planerat att gå på bio nu när det är alla hjärtans dag och allt. Men han fick huvudvärk och vi var allmänt otaggade så vi stannade hemma och mös istället. Jag lagade kyckling med massa gott och Oreos kaka, den var sjukt god. Sen kollade vi på Inglorious Basters, den var riktigt bra... precis som alla andra Quentin Tarantino filmer.
Annars idag har jag målat och suttit barnvakt åt Evelyns sötaste bebis. Hon somnade flera gånger i min famn och dreggla på min tröja... cute!
Vad har ni gjort denna dag?
Nu ska vi kolla på nya Beck och käka chips och dipp, Glad alla hjärtans dag!




Söderkärlek

Idag har det varit full rulle. Har hängt på söder hela dagen med min syster och killkompis. Vi har fikat, shoppat, vandrat omkring och tjattrat om allt från mode till anarki. Blir så när man umgås med lite blandat folk. Alltid lika intressant. :)
Fick iaf med mig en kavaj/jacka (den är mer brun än på bilden) från myrorna och gummistövlar som ser ut som vanliga skor, alltså gummiskor, från Scorett.
Hittade bästaste inredningsbutiken i "Ringen köpcentrum". Butiken heter Bolagret och är lika billigt och soft som IKEA. Fann en jädra massa saker jag ska köpa nån gång när jag orkar bära/är med nån som har bil.
Var också inne på en otroligt söt butik med en massa vackra kläder "morigirl style". Wild Roses heter den.
Efter shoppingturen åkte vi hem till mina föräldrar och firade min syster som fyller år. Fick smarrig smörgåstårta och frukttårta. :D










Promoe feat. Andreas Grega, Timbuktu & Supreme - Mammas Gata

Skön video med min favorit Promoe.

nya grejjen på onsdagar

Var på rapbattle slash freestyle igår igen. Inte många som ställer upp i lilla väsby, känner alla som kör, men kul att dem som håller på kör varje gång iaf. :D Claudio vann för andra gången, hehe.


Brorsan hade precis kommit tillbaks från Thailand, men var taggad iaf.


Storebror


Baby och Robert körde några låtar.








Håret var där!



så här vill jag bo!






Huset är en omrenoverad lada som går att hitta i någon skog i Maryland, USA.
Skulle inte banga på att bo så här. Riktigt vackert inrett.

salem <3

Min favoritpöjk vann!
Idag har jag bara jobbat, kommit hem och kollat på melodifestivalen och nu ska jag rita en stund innan jag lägger mig. Samma visa hela nästa vecka. Men nästa helg är jag ledig, då är det Alla hjärtans dag. Ska ni göra nåt speciellt för någon ni tycker om? Jag bakar nog nåt eller ritar en teckning. ;D


Bild från crunchyroll.

Battle

Låg bakis för första gången på typ 6 månader igår. Därför har jag inte orkat blogga nånting. Det var rapbattle så det var lite annorlunda och kul att gå ut för en gångs skull :). Men det var bara min kille och tre av våra kompisar som anmälde sig så alla kände ju varandra, hehe. Men det var soft iaf. Lägger upp video sen.
Sen ska jag enbart hålla på med arbetsprover nu så blir inte mycket tid till att blogga, men lägger upp det jag gör under tiden, iaf de grejjerna som inte är givna uppgifter. Då kan ju nån sno mina idéer. ;P
Nu ska jag till jobbet, laters!

breakfast in bed episode II

Käkade äntligen american pankakes till frukost idag. Har varit sugen på det i typ 2 dagar. Det blev riktigt mumsigt med lönnsirap, bär och grädde. :D
Sedan träffade jag min syster i centrum och hittade lite fina saker. En bh som var nedsatt från 249:- till 99:- på KappAhl och en supersöt collegetröja från H&M för 149:-. 
På vägen hem gick vi förbi biblioteket och jag lånade några barnböcker med fina illustrationer som inspirationsmaterial. 





Ska söka till denna skola i höst, kommer definitivt bli antagen. ;P


Äntligen!

Hittade äntligen Alice i underlandet från 1951, med rätt röster. ;) Såg den nu och den var lika galen och underbar som alltid.
Tänkte att det var längesen man var på teater... någon som vill gå på denna med mig? :D

klart!

Innan:







Efter:







Ni kan ju se varför jag aldrig spenderade någon tid i mitt sovrum tidigare, förutom när jag sov. Mådde ju psykist dåligt där inne, kolla på fettfläcken ovanför sängen och färgen på tapeterna liksom.
Tackar min pappa som tapetserade, Frida som åkte med mig till IKEA och till mig själv som inredde. Och min pojkvän som deltog genom att spendera lite pengar.
Nästa: Vardagsrummet!

RSS 2.0