tattoo

Här är min första tattoo som jag gjorde i lördags. Den gjordes av en bekant samtidigt som min kille gjorde likadana på hela underbenet. Så nu har vi likadana reggaenoter. :) Dem satt och psykade mig innan att de gör ont som fan "snart kommer smärtan", men det gjorde ju inte ens ont. Typ som rivsår fast det inte känns nånting när man slutar tatuera.


bbq

Min dator har tydligen pajjat :( Men här är lite bilder från lördagens grillning:





Etno

Ibland har man tur! Kom in en kund igår och lämnade tillbaka en modell som vi inte ens har i vår butik (kan skilja mellan butiker i Sverige och andra länder) som var asballa och i min storlek, och halva priset. Köpte dem direkt och hade dem ut igårkväll.

Idag ska baby fortsätta på sin tatuering (har personlig tatuerare) så jag kanske gör något också. :D Fast har inte bestämt mig vart än så får se om jag är spontan nu eller väntar till nästa gång...



Reatips

Var och kollade lite på rean igår och hittade två jättefina klänningar på H&M Barnavdelning. 50 kr styck kostade dem. :D
Idag börjar rean på jobbet så ska snart dit och rusha. Innan blir det en promenad med syster...


Balkongen

Har gjort om på balkongen! Killen tyckte det vart lite tjejigt, hehe och det kan jag kanske hålla med om i efterhand såhär. Men väldigt fint också. Som ett extra kök/vardagsrum. :)

Innan:






Efter:








Helgens bravader!

Igår kom fina Hanna till Stockholm över helgen, så kvällen spenderades med henne, pöjken, deras mamma och Chrisse. Det blev alldeles för mycket vin och SJUKT goda frozen strawberry daiquiris på KC i märsta.
Så söndagen spenderades med en fruktansvärd huvudvärk på jobbet, men men... totally worth it! :)
Nu är jag äntligen hemma iaf, har köpt mat från donken och ska chilla med bror min och kolla film.



Hot stuff!

webshop på g!

Jag och min syster arbetar på att starta en webshop där vi ska sälja t-shirts, linnen mm.
Det kommer att vara vårat eget märke som innehåller olika stilar, både sött och street (sweetstreet). Jag har några av designerna färdiga, men vill veta vad ni skulle vilja ha? Något speciellt ni vill ha tryckt på t-shirt/linne?

Gjorde en header till shoppen, får se om den används och om vi ändrar till egen webadress osv.



biggest earrings ever!



Gina Tricot, 159kr.

ikea

Garderobsprojektet fick vänta eftersom Jag och Frida råkade spendera allt för mycket tid på IKEA. Varför blir det alltid så att man ska köpa typ 3 saker men kommer ut med 10? :D
Köpte många fina saker till balkongen iaf, så så fort jag har tid ska det fixas och bli riktigt fint. Behövs bara lite växter och lyktor också.
Sparade pengar på maten iaf, fick köttbullar och mos + delicatoboll och kaffe för 21 spänn. Inte illa tycker jag.


ClosetKaos!

Mitt projekt för dagen: städa garderoben! Måste plocka ut alla vinterkläder så att jag kan hänga upp alla sommarkläder som nu ligger i en hög på sovrumsgolvet, eftersom jag snabbt behövde en sommarklänning häromdagen. :S
Ska till IKEA också om en timme och köpa lite förvaringsboxar och även lite grejjer till balkongen. Här ska fixas!




Ska också plocka in lite nytt i garderoben. Visar sedan vad som inhandlats. :)




skön solig söndag

Söndagsmorgonen började lite i panik när jag hittade en fästing på benet. Rusade ner till apoteket för att köpa disinfektionsmedel så jag kunde ta bort den.
Sedan blev det en öl i solen för att lugna nerverna. ;P Kvällen avslutades med, den numera sedvanliga och ack så trevliga, grillningen. Örtmarinerad kycklingfilé denna gång, Yum!




 

satc 2

Igår klädde jag och syrran upp oss och gick på "Sex and the city 2".
Jag tycker inte alls den var så värdelös som alla recensenter skriver. Jag menar en film kan inte gå fel om den innehåller Carrie, Samantha, Charlotte, Miranda och så mycket vackra kläder/omgivningar. Så e det bara! :D
SATC får alltid mig att må bättre när jag mår dåligt. Man hamnar som i en annan vackrare värld full av liv och intriger.
Blev smått avundsjuk på Hanna som fick hela SATC boxen på dvd av sin pojkvän som överaskning. (Hint till present nångång när någon tycker jag förtjänar den) ;)











WACOM BAMBOO PEN & TOUCH SMALL USB

Någon som kan rekomendera ett bra prisvärd ritbord? Jag funderar starkt på att inköpa denna wacom, den har fått bra recensioner och har ett bra pris, 895 kr...

frukost på balkongen som vanligt...

Så sjukt vad en jordgubbssmoothie, en bra bok och solen kan göra för en. Tror nog man tillfrisknar snabbare på sommaren när man kan njuta av ljuset.
Imorgon blir det förhoppningsvis SATC 2 med syrran och MASSA biopopcorn, älska!

Grillning på balkongen

Mmmm älskar att grilla på sommaren! Och när man inte har någon trädgård så får man köra på elgrill på balkongen. Det funkar finfint det med. :)
Vi gjorde flintastek, potatisgratäng, fetaostsallad och grillade champinjoner. HUR gott som helst! Sen började det regna så då fick vi flytta in till vardagsrummet för att titta på en rulle, såg "The ugly truth". Den hade ganska många roliga scener men det var ingen ny historia där man inte visste vad som skulle hända precis, men den funkar i krig som vi brukar säga.


Birds n flowers

Bilder från mitt senaste projekt.
Tycker illustrationen av min kille vart bättre än denna av mig själv, men men. Är nöjd med blommorna osv iaf :)


favorit i repris

Skönt att sommaren är här så man åtminstonde kan sitta på balkongen och läsa bok när man är sjuk, då man inte orkar göra annat.
Känns fortfarande som rakblad i halsen varje gång jag sväljer, men är åtminstonde lite piggare nu. Har sovit typ hela måndag och tisdag så idag orkade jag plocka upp lite i lägenheten, som såg ut som crap.
Hoppas hoppas jag mår bättre till helgen så man orkar göra åtminstonde något litet kul. Vill till IKEA och köpa grejjor till balkongen! (Hint till Fridis eller Emilia & Oskar.) ;D

Har en typ likadan bild från förra sommaren, fast då med lite mer lättsmält läslektyr, haha:



RSS 2.0