organisera mera

Hittade rikitgt fina lådor på Clas Ohlsson, alla fyra kostade typ en hundring. Så nu fick jag det organiserat, men ändå alla målarsaker framme på skrivbordet. :)
Kom igång med lite arbetsprover också, skulle egentligen iväg och träna med syster, men är jag inne i skapande vill jag inte avbryta för då vet man aldrig när de kommer tillbaka. Tyvärr.
Så istället för gymmet sitter jag vid datorn och käkar baconsnacks och dricker cola. Haha så långt ifrån nyttig man kan vara. Åt pizza till middag också. Med bearnaisesås.



Lite påskpynt!



Detta är alltså vad jag pysslat med idag. Sen har jag skurat hela köket + städat balkongen. Varit på yoga och när jag kom hem lagade jag tortellinigratäng och baby gjorde kladdkaka med grädde. Nu är det sleepytime. Godnatt!

ojojoj

Idag har jag vart igång hela dagen!
Var inne i stan vid 11 och gjorde lite ärenden. Sedan strosade jag runt i gamla stan några timmar i solen. Hittade en liten butik med hur mycket sköna t-shirts som helst. Typ jag kunde tänka mig att äga varenda en, och det fanns typ 100 olika modeller för 200 kr/st. Colorez heter butiken, som även finns som webshop.
Gick även runt i lite andra butiker och köpte grejjer till lägenheten och lite påskpynt (älska påskpynt, mycket finare färger än julpynt). Sedan åkte jag hem och packade av alla grejjerna för min rygg dödade mig.
Efter ca 1 h hemma åkte jag ner till centrum och mötte upp min syster för fika, drack två latte och åt en toast till. Sedan till mina föräldar och snodde lite påskris från deras äppelträd, kommer bli fint när de blommar ut. Sedan hämtade vi min fina cykel som var inne för montering, sedan hem, ta ett bad, nu film och säng!
I helgen blir det städning, påskpynt, arbetsprover och födelsedagsfest. Vad ska ni hitta på?







today was a good day!

Idag har jag fått två otroligt fina saker!
Hade spanat in en riktigt shysst cruiser från cykelringen ett tag och fick se i tidningen att det var halva priset på den! Så jag fick den av mina föräldrar. <3 Snällaste!
Sen berättar min mami att hon har köpt biljetter till Lady Gaga i Maj till mig, sig själv och mina två systrar. Älskar sånna överaskningar. Kommer bli awesome!

Kommer bli schysst att glida runt i sommar! :D
Nu ska jag somna, sen upp tidigt imorrn och softa inne i Stockholm stad med systra mi. Ska leta efter nå najjs förvaringsboxar och ny vårjacka. Laters!

konstnärlig kaos?

Blev smygfotad idag och märkte vilket kaos jag arbetar i. Fast jag gillart! Resten av lägenheten är "var sak på sin plats" och allt måste vara perfekt. Men skrivbordet är det alltid kaos på. Blir ofta att om målarsakerna ligger i lådor i hyllan orkar jag inte ta fram det och jag sätter på en film istället, men om dem ändå ligger där kan jag väl måla lite, hehe.
Idag har jag skickat in en ansökan till Originalare utbildning och friskat upp mina html skills. Har ju inte gått någon ordentlig kurs utan lärt mig själv från internet. Sitter och skissar på en ny hemsida till min farsa, vilket är bra att öva på eftersom innehållet redan existerar, så får se om han vill ha den. Och sen en till min arbetskamrat som har eget företag inom textil och inredning. Jag kan ju designen, men de e svårare med kodningen. Men jag kan nog allt! Som Lotta! :D





Turquise heaven!





Skulle få sällskap till mitt fredagsmys, men det blev uppskjutet till nästa dag som vanligt. ;) Så jag tog ett långt bad med ljus, fixade naglarna och drack té i lugnan ro. Nu ska jag lägga mig i nybäddad säng. Ska upp tidigt och jobba imorgon. Det blir modevisning i shoppingcentret där jag jobbar och våra skor är med, så det ska bli kul att se. Godnatt och sov så gott alla fina!

grymma tjejor inom graffiti!

Två riktigt duktiga franska konstnärer som sysslar med graffiti.

Miss van







Fafi







Den ljusnande FRAmtiden?





Ibland är jag lite för spontan. Fick för mig nu ikväll att börja med arbetsprover till andra skolan. Vill använda sprayfärg och göra nåt streetaktigt men ändå att det ska vara "magiskt" och "sagoaktigt" eller vad man ska säga. Får försöka mixa det på nåt sätt.
Men iaf så gick jag ut på balkongen och sprayade lite men glömde att lägga ut tidningar så det blev lite färg överallt. :S Får nog måla om balkongbordet och stolarna till sommaren. :D

inspiration!

Satt nyss i soffan och tänkte på inredning. Hur jag skulle göra om i köket, vilka färger osv. Så gick in och surfade lite för inspiration och hittade vackraste sakerna i Gudrun Sjödéns nya vårkollektion för hemmet. Precis dem färgerna jag vill ha i köket; turkost, grönt och rött. Och dem färgerna jag redan har i vardagsrummet; gult, grönt och orange.
Ska sätta igång så fort jag har tid och pengar. :)




oj, vad blont det blev!

Men ändå fint. Behöver bara vänja mig igen efter att ha haft ljusbrunt ett tag. Gav denna vackra bild som inspiration. Men nästa gång blir det nog mer av dem mörkare slingorna, nu är det mest ljust med lite slingor... som inte syns så bra på bilden på mig.




En dagens som tog innan jag gick. Nya leggings med kedja vid benen från Gina Tricot.


På salongen!

Sitter på salongen och får mitt hår slingat, ljusare den här gången med lite rött i. Tar typ 4 timmar att fixa mitt tjocka hår, så tog med laptopen som underhållning medans jag väntar på att färgen blir klar. Så varför inte ta en ful bild och blogga lite tänkte jag. Tar en ny bild när det är klart också. :D
Efter håret är klart blir det första uteserveringen för året. Sen träning med Frida om det orkas.




Oooh! Heting med folie i håret!

springtime!

Imorse gick jag till jobbet i tjocktröja och skinnjacka och SVETTADES! Najs! :D
Efter jobbet fick jag nojja efter vårskor och köpte tre par converse. Ett par äkta från Eurosko och två par fake från (konkurenten) skopunkten. Sorry jobbet, men dem kostade bara 199 kr st så kunde inte motstå. ;P


Några arbetsprover jag gjort

Uppgifterna var:
1. Berätta om din uppväxt i ett flertal bilder. (gjorde en scrapbook.) 
2. Skapa ett bokförlag och gör en logo till. (gjorde ett barnboksförlag.) 
3. Gör ett omslag till första boken som förlaget ger ut.
4. Välj en person du beundrar eller hatar och sätt dig i personens ställe. (är stor beundrarare av Tim Burton så jag gjorde en skiss till "klassiska sagor för vuxna" eller hur man nu ska förklara det.)



Ett uppslag ur boken.








skola

Idag har jag skickat in arbetsproverna till ena skolan. Yey! Fick stressa lite men blev helt ok nöjd iaf.
Har firat genom att städa hela lägenheten, lagat god mat och bara suttit i soffan och kollat på tv, vilket jag typ inte hunnit göra på veckor. Och män vet visst inte hur man hanterar en dammsugare, så det behövdes. :P
Nu ska jag kolla film och käka godis. Kan lägga upp grejjerna jag gjort snart. :) Laters!

 

liten skrutt

Haha, hittade ett foto från Barcelona där jag typ ser ut som jag gjorde när jag var fyra år. :P


gah!

Nu har jag suttit och skapat till arbetsproverna typ två veckor i streck. Det har varit roligt, men stressigt så hoppas jag blir klar i helgen. Får visa allt när jag är klar! :) Sen har jag bara typ 5 skolor kvar, haha ha heeh får se om jag orkar/hinner.
Lägger upp lite bilder från i sommras. Längtar!





RSS 2.0