MysSöndag

Ok att jag har filmkväll typ varje kväll, men igår var extra mys för det fanns en massa sötsaker inblandade; godis, läsk, Helena, Frida och Karro. Höhö! (Och mina nya mystofflor).







Var och shoppade lite innan myset, efter jobbet också. Det blev en grå collegetröja och coola blå chinos från BikBok, en svart stickad tröja från Gina Tricot och en mönstrad sjal från Carlings:

Loves´em!


Vill ha dessa utan öppen tå!!!
Kan ju rikta detta inlägg till Helena eftersom det nog är störst chans att hon hittar något liknande. ;P

Tiden går alldeles för fort!



Hittade en teckning som jag gjorde för fyra år sedan. Känns som det var typ... i förrgår.
Tiden går alldeles för fort och det känns som att man vill göra mer med sitt liv, men att man aldrig riktigt kommer igång. Man kommer med bortförklaringar som "jag har inte råd att resa och se världen", men egentligen är det ju bara att ge sig av. Ok det kommer ju inte vara bekvämt utan pengar, men det går ju på något sätt. Eller så sparar man pengar istället för att spendera allt på kläder och skor(!) :D
Tur att jag har mitt målande och pysslande så att jag gör något kreativt iaf! (Tack mamma för att du pysslade så mycket när jag var liten) <3

Nytt!


Gjorde om lite i designen! Ny font, färg osv. Kommer nog bli fler ändringar, men man måste ju börja någonstans.

True blood

Såg nya serien "True blood" för någon timme sedan eftersom alla sagt att det är "bästa serien ever" ungefär. Trodde det berodde på hela hypen runt Twilight osv, men den var faktiskt riktigt bra. Ska följas!
Nu sitter jag och gör en ny banner, tröttnar så snabbt. Borde gå och lägga mig, men fastnar man i Illustrator/Photoshop så är man fast ett bra tag.

Laters!

Ledig dag

Idag var det ju superväder, så här spenderade jag min förmiddag:



Senare åt jag middag på restaurang med några vänner. Efter det var det planerat att jag skulle sätta igång med lite målande, men var inte riktigt koncentrerad för det. Så det blev att jag fastna vid datorn och fixade lite med en bild istället. Här är resultatet:



Armbandet är köpt på BR leksaker. :P

23:47

Undrar om lönen kommer in på kontot om en kvart, då kan man shoppa lite...

Trevlig lördag och söndag!

Shoppade lite igår fast det är dagarna innan löning och jag är brokeass. Har dock kommit på mig själv att köpa lite annorlunda kläder som jag blir blixtförälskad i och sedan använder bara 1-2 ggr innan jag tröttnar. Så denna gång köpte jag lite mer basicplagg. Ett vitt linne och svarta leggings (med coola detaljer på benen) från BikBok och en vit "skjortblus" från H&M. Dessa tror jag att jag inte kommer tröttna på. Iaf inte på ett bra tag.
Hade på mig linnet och leggingsen igår när jag träffade Jenny och Taza. Vi åt mycket god middag på farbror sen träffade vi upp min syster och bror och dansade lite.
Gick hem rätt tidigt dock eftersom jag tappade rösten så tror jag börjar bli sjuk. Ganska typiskt eftersom det är höstomställning på jobbet så jag ska jobba 6 dagar nästa vecka. Så idag har jag bara softat hemma, lagat god mat, ätit godis och kollat på film. 



Juste...

Såg Oprah idag när Justin Timberlake var med. Måste bara lägg upp ett klipp när han är med i SNL med Beyonce, om ni missat det. Effin hilarious!
Länk

Lite inredning på G

IKEA har kommit ut med sin nya katalog. Mycket passande eftersom jag håller på att göra om hemma. Min far och jag har varit och köpt tapeter och färg, så jag hoppas att han har tid att hjälpa mig väldigt snart eftersom jag börjar bli gaaanska trött på hur det ser ut här hemma.
I vardagsrummet ska jag bara måla om väggarna och sätta upp lite nya tavlor. Möblemanget är jag nöjd med. I sovrummet tänker jag göra om helt och hållet. Det är butugly där inne och jag trivs inte alls. Eftersom de nya tapeterna är väldigt färggranna och rätt mörka tänkte jag att det skulle vara snyggt med ljusa möbler, gardiner osv. Denna sängstomme är jag sugen på:


och passande vita sängbord (som jag inte hittar på hemsidan, men som finns i katalogen) hjälp mig att hitta?! :D
Hallen ska också målas om, jag ska sätta upp helfigursspegel och så vill jag ha upp alla mina sneakers på väggen på något sätt. <3

Min balkong fixade jag dock i början av sommaren. Här är lite bilder när jag och baby käkar indisk mat på balkongen (Dolly var också med):





Lägger upp bilder på alla rum när det är färdigmålat och inrett!

SlowSunday

Kollade på filmen "Freakyfriday" (ännu en gång) med Lindsay Lohan ikväll och blev fett sugen på att färga håret rött (och att lyssna på girlpunkrock). Färgade ju håret nyss, men nästa gång är jag nog sugen på en förändring.
Vad tycker ni... rödhårig, brunett eller som jag är nu?

Bummer

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig!
Var fett taggad idag eftersom jag skulle få se Promoe igen (min absoluta favorit artist). Så jag och Alex släpade våra arslen mot Kungsan för att få en glimt av grabben. Hela spektaklet skulle börja kl 20, men eftersom vi är dem vi är + några bussar missade, så var vi inte inne förens kl 22. Såklart missade vi honom, men fick se Lloyd Banks som spelade en låt, vilket jag tycker var väldigt lamt. Så vi var så här skeptiska till hela alltet:



Men fick åtminstonde en god hamburgare, en öl och gott sällskap, så jag e'nte bitter!

Lite mer jag målat/ritat




Rock´n Roll

Min far och jag har en sorts tradition!
Som present till honom på julafton eller hans födelsedag, så målar jag någon eller några av hans favoritartister.
Här är lite alster jag gjort...








Det kan möjligtvis synas att jag gillar färgen orange!?!

Fredag/Lördag

Idag var första dagen på jobbet på elva dagar. Lite jobbigt att komma igång igen efter så många dagar ledigt, men också najjs. Såklart var det strul med kortläsaren men tekniska tilda fixar. ;P

Hade nyss filmkväll med Alex, vi såg två softa filmer. Ena som är min favoritanimefilm, "Howl´s moving castle" som jag redan sett typ 4 ggr, men som alltid är lika bra. Och en koreansk skräckfilm, "A tale of two sisters". Den var både läskig, rolig på vissa ställen och väldigt vackert filmad.

Tipsa gärna på animefilmer eller serier om ni sitter inne på någon bra! Laters!

Bootyshakin

Idag har jag kollat på film heeela dagen. Helt seg och har träningsverk(!) efter gårdagens bravader. Var på Göta Källare och skakade rumpa verkligen hela natten med min bror och syster (nästan hela syskonskaran samlad) :P.
Det var hur bra musik som helst hela natten, så vi var dem sista att lämna dansgolvet när dem stängde.
Dock kan träningsverken också ha att göra med att jag glömde legget hemma, och kom på det halvvägs in till stan. Så vi fick vända tillbaka och jag sprang hem och tillbaks till station på typ tjugo min. Men det var värt det för jag hade hur kul som helst.

Det får vi göra om snart...

Illustrator


 
Jag, back in the days, när jag hade mörkt hår.



En Charly.

URF was the shiet!

Nyklippt och på Uppsala Reggae Festival :D



Fick äääääntligen se en av mina största favoriter inom Reggae, Collie Buddz.
Förra gången stod jag och Vivvi i TRE FÖRBANNADE TIMMAR utanför Göta Källare och väntade på att få komma in och se honom. När vi står längst fram i kön säger dörrvakten "Nej nu e det fullt, nu kommer det inte in några fler". GAAAH!, kände jag då. Då gick vi till donken och blev bjudna på mat av någon främling, alltid nåt.
Men nu fick jag se han iaf. Här är en video för er som inte känner till hans underbara musik.

Sneakers

Köpte nya skor åt mig och baby. Hans kosta 39 kr och mina 699. Så sjuk skillnad bara på grund av ett litet märke. Ok, hans var nedsänkta ett par gånger, men iaf.
Här är dem iaf...


Köpte en passande tee också...

UppsalaReggaeFestival imorgon

Det firar vi med en bild jag gjorde förra året.




Ses där! :D

En dagens

Lite av mina pärlplattor och stickers



Bittersweet

I helgen var det fest eftersom världens bästa Hanna ska flytta till Jönköping i två långa år.
Jag bakade chokladmuffins med romerska bågar och apelsinfrosting till henne. Dem var populära och åts upp under kvällen.
Love you girl, ses snart <3

RSS 2.0