Go Shorty its my birfday!

Har ju fyllt år i dagarna och har fått huur mycket fina grattis och presenter som helst!
Var ute med finaste tjejjorna i fredags och dansade salsa... eller a Hanna dansade salsa. Jag, Frida och Patricia flummade nog mest. :D
Sen i måndags var jag med familjen och fick god mat och tårta och massa fina presenter. Och jag och syster bubblade i jaccucin och drack vin. Eh LYX!
Tack för alla sköna människor som gör min dag. Både gamla och nya! :)

Kul man kan ha på tjejtoan?!

Ok Pati inte cool att shotta 5 min efter vi gjort en pakt med secret handshake and all, inte cool!

På väg mot nattbussen efter pizza kl 3 på morgonen.

vinlåda

En present jag gjorde till min mamma på hennes födelsedag, vilken blev typ jätteförsenad eftersom mina föräldrar spenderade hela sommaren i Spanien. Men iaf:


i scream stickers

Pärlisar

Hade inget riktigt för mig igår så satt hemma och drack vin och läste på om politik. Plötsligt fick jag ett stort jävla sug att försköna väsby lite granna. Så bror och jag gick ut och satte upp lite nya pärlplattor.
Känns sååå skönt när man är taggad och inspirerad att skapa. Tror till och med att jag ska skissa lite efter jobbet idag. Oh shit måste dra NU!


Queff & Denniz Prime "Greetings from Russia"

Känner att jag måste göra ett inlägg om ett par riktigt grymma snubbar jag känner som äntligen har släppt sitt album "Greetings from Russia".
Läs intervju och tanka albumet här!!!

Grattis grabbar!


Old shit

Håller på att göra ett collage att ha på väggen så letar igenom massa gamla bilder. Så JÄVLA kul att kolla igenom bilder från flera år sedan, har suttit och skrattat för mig själv i timmar. Vilka minnen man har.
Hittade iaf lite bilder ifrån 2003 när jag var aktiv inom den fantastiska konstformen graffiti. Har egentligen inte gjort något sedan dess typ så har nog tyvärr inte utvecklats speciellt mycket, de e ju tråkigt. Men som jag alltid säger, de e aldrig för sent!
RSS 2.0