vill ha!



Junkyard, 499 kr

Chicy, 499 kr



Junkyard, 249 kr




Junkyard, 499 kr



H&M 79 kr


Stadium, 699 kr


Klicka på länkarna under varje bild för att komma till onlinebutiken.

lite julstämning



Är hos mamma och pappa och bygger pepparkakshus. Vet inte om de blev så snyggt, men det kommer bli gott att äta på julafton iaf. :D
Kanske gör ett hemma hos mig också... måste fundera på om det är värt att få fler brännblåsor av det kokheta sockret. :S
Nu ska vi äta chokladmousse och dricka riktig cappuccino, najjs!

shoppa!

BikBok hade 30% på ALLT i butiken i söndags, så var tvungen att shoppa lite på rasten. Dock var det ju dagarna innan löning så fick ju inte med allt för mycket.
Därför var jag inne i stan idag och köpte lite mer. :P Sedan gick jag och baby på bio. Såg 2012 och den var grym! Sjukaste specialeffekterna jag sett, var helt mesmorized hela filmen.



Tight svart klänning med paljetter på axlarna från BikBok, glasögon från BikBok, kjol från Indiska, glansiga leggings från Gina Tricot och skor med kilklack från Din Sko.





Sötaste läppglansen från BikBok, fick dem för 20 kr styck efter rabatten.

Change



Färgade håret en nyans mörkare. Känner mig inte tillräckligt spexig för att vara blond just nu. Skulle på museum idag men orkade inte ens utanför dörren. Skulle köpa tvättmedel med orkade inte utanför dörren. Jävla pissväder, hoppas man får flytta utomlands snart. :)
Vill träna imorrn för att få lite energi, men vet inte om man ska göra det när man äter penicilin.. fast man är frisk?

19/11

Grattis på födelsedagen love!


pink chubby herself!



En liten figur jag skapade för ett tag sedan, som sedan döptes till Pink Chubby på min 23e födelsedag och som nu blivit någon sorts klädmärke. :)

Ännu en tävling!

Denna gång kanske jag vinner. ^^ Tävlar om inget mindre än en Iphone!!! :D... med tillhörande fodral från mrgizmo. Andra pris är ett par "nonstop hörlurar", inte fy skam det heller. Valde detta söta fodral:

Tävlingen hittar du såklart hos Foki! <3

Pink chubby donuts





Börjar friskna till!

Har legat hemma hela veckan med mer feber och värk än jag kan komma ihåg att jag nånsin haft, (svininfluensan?) Var hos läkaren och fick penicillin osv så i helgen har jag mått mycket bättre.
Tog mig i kragen och diskade upp all disk som samlats under veckan, tvättade och städade. Har även vaknat upp varje natt med kryp i benen, så var tvungen att cykla lite med träningscykeln, som vi fått av min svärmor, nyss. Hoppas att det funkar.
Dessutom var jag en sväng förbi mässan i kyrkan på Söder. Väldigt fridfullt och skönt att komma bort från tvn vilken jag legat och tittat febrilt på hela veckan, har ju inte orkat göra annat.
Så det blev lite nytändning, jag lagade supergod mat när jag kom hem, käka chips och dipp (uppskattar smaksinnet otroligt mycket efter man varit så täppt i näsan och inte kännt någon smak när man ätit), läste lite och lyckades göra klart en design på en tshirt.
Hoppas skapandet stannar en stund nu, hatar när det smiter.

tävling!

Jag är med i en tävling på fokis blogg där man får välja vad man vill från internetshoppen mihi.se om man vinner.
Eftersom jag ska göra om i mitt sovrum med färgglada väggar och vita möbler/prylar skulle denna Hello Kitty smyckeshållare passa perfekt på min byrå. :D Just nu ligger mina smycken i en skolåda, så den skulle verkligen behövas, hehe. Om du har en blogg, delta du också!





ImageImageImageImageImageImage 

RSS 2.0