Mexikanskt + Kinesiskt = Lyckat!

Har söndagsmys med baby! Vi har lagat mat och efterätt och har massa godis också.
Det blev nachos och sedan friterad banan med vaniljglass och lönnsirap. Till maten kollade vi på en animerad film som heter "Cloudy with a chance of meatballs". Riktigt skön film! Vissa delar är riktigt roliga så man skrattar rakt ut, speciellt när huvudpersonen ska förklara för en reportertjej vad hans maskin heter. Men iaf den handlar om en kille som uppfinner en apparat som kan omvandla vatten till mat. Antar att det här var en tanke bakom filmen, men jag tänkte direkt, "varför skickar han inte apparaten till Afrika... eller Indien eller något annat fattigt land?!". För dem hade faktist redan en massa sardiner i hans stad!
Jag har skänkt pengar till stödorganisationer flera gånger och funderar nu på att skaffa ett fadderbarn. Jag har inte mycket pengar över när räkningarna är betalade, men ist för att lägga en hundralapp i månaden på en ny tröja kan jag lika gärna ge lappen till någon som knappt har några kläder på kroppen.
Någon av er som har ett fadderbarn? Blir man bunden till något eller kan man göra ett uppehåll när man börjar plugga och har -0 på kontot?!









Kommentarer
Postat av: Girly

Du är så stort hjärta du:)

Puss Syster

2010-01-10 @ 23:55:51
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: Biz

Åååh filmen verkar jättebra XD

2010-01-11 @ 13:33:25
URL: http://pinkbiz.blogg.se/
Postat av: Lena Aspman

Tanken är att man ska betala för barnet en längre tid, annars är det nog bättre att skicka lite "allmäna" pengar. Vi har haft vårt fadderbarn sedan hon var 4år och nu är hon 11år. Dessutom ska man inte skicka egna presenter utan dessa får man välja ur en tidning. Gåvorna är ganska dyra. Brev och kort får man skicka hur ofta man vill och vi har alltid fått svar. En gång om året får vi fotografier och en sammanställning om hur Wilmarie har det. Vi har vårt fadderbarn genom Plan. Kram

2010-01-11 @ 15:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0